Main Office

Easthampton Savings Bank

Easthampton, Massachusetts

The Main Office of Easthampton Savings Bank, comprising of the Original Bank Building constructed in the 1920ís and two subsequent additions, was completely renovated in 1999.  A significant reorganization of space was accomplished to simplify interior circulation and separation of traffic flow between customer and employee functions.  Secure areas were consolidated and customer service offices and departments were grouped to provide more direct access for customers.  Basement space was upgraded for use as employee lounge, toilet facilities and technology service areas.  The Second Floor areas that had been constructed for future expansion were developed into department areas for non public access functions and the Executive areas were renovated to allow for more conferencing space and code required egress ways. 

next project 

academic / commercial  / financial  / interior design  / medical  / religious / integrated systems